Bedrijfsfeest? Diner met collega's? Vergadering? Heidag?

Bison Bowling Utrecht heeft alle ingrediënten in huis voor een geweldige dag!

Door de centrale ligging en een treinstation naast de deur is het dé ideale plek om in Nederland bijeen te komen. Vergaderen, een nieuw product presenteren, informatiebijeenkomsten, een training of cursus, een feest met DJ's: wij kunnen het allemaal voor u regelen. Wij bespreken het graag met u persoonlijk, om zo precies aan uw wensen te voldoen.

Voor een reservering voor groepen vanaf 40 personen nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie, om samen met ons de ideale vergader- en/of party-mix voor uw gezelschap te bepalen. Bel voor een afspraak naar 030-2311855.

Vergaderen en presentaties geven in hartje Utrecht

Wij hebben ruimte voor vergaderingen en presentaties tot 40 personen. Er is voor uw vergadering of presentatie een beamer met scherm beschikbaar en u kunt bij grote groepen gebruik maken van onze geluidsinstallatie en microfoon. U mag zelf aangeven hoe u de tafelsetting wenst, wij maken alles voor u in orde! Als u na uw vergadering of presentatie nog wilt ontspannen, bieden wij u de mogelijkheid aan om met uw gezelschap te bowlen op onze bowlingbanen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om met uw gezelschap te genieten van een uitgebreid grilldiner, al dan niet in combinatie met een uur bowlen. Zo kunt u het nuttige met het aangename combineren en dat alles onder 1 dak! Dit kunt u combineren met een heerlijke lunch!


Trainingen, cursussen en lunchen in Utrecht

Wij hebben voor u in Utrecht een ruimte beschikbaar voor het geven van trainingen en cursussen, die in de ochtend en het begin van de middag gegeven worden. Afhankelijk van de aard van de cursus en het aantal personen, kunt u bij ons terecht voor een leerzame dag in een gezellige setting. Wilt u even een break tijdens de training of cursus? Wij bieden u de mogelijkheid om dit te combineren met bowlen, een lunch of diner. Zo worden de formele zaken afgewisseld met een informele activiteit. Dit kan altijd gecombineerd worden met een heerlijke lunch!

Borrelen

Na het werk even relaxen onder het genot van een drankje en een hapje met collega's of zakenrelaties? Dan is ons Biertje Balletje Bowlen arrangement precies wat u zoekt!

Personeelsfeest

Voor het perfecte bedrijfsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Van intieme bijeenkomsten tot een groot bedrijfsfeest tot 300 personen: alles is mogelijk! Themafeesten zoals een Tropical Party, een Aprés ski feest of een avond in Seventies-stijl, een bowlingcompetitie, magicbowlen of live-entertainment?! Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft, op een feest dat op uw wensen is samengesteld!

Bowlingcompetitie met collega's

Eens in maand op dinsdagavond ongedwongen bowlen in de gezelligste bowling van Nederland. Met collega's en relaties na werktijd bijpraten onder het genot van een hapje en drankje. Het nieuwe seizoen start in september, maar bel ons direct voor het instromen in een andere maand. 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 030-2311855 of via anke@bisonbowling.nl.

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Zakelijk