Bison Bowling Utrecht - Introductie

Introductie bij Bison Bowling Utrecht

Studieverenigingen

Bison Bowling Utrecht wil nieuwe studenten graag kennis laten maken met de hipste bowling van Nederland. Speciaal voor studieverenigingen hebben wij tijdens de introductieperiode in augustus en september een speciale aanbieding: bowlen en dineren voor slechts €13,50 per persoon! Je gaat dan anderhalf uur discobowlen waarbij ons 'roze pin'-spel natuurlijk niet ontbreekt. Voor of na het discobowlen kan de groep genieten van een heerlijk onbeperkt wrapbuffet. Wij kunnen hierbij rekening houden met dieetwensen binnen het gezelschap. Voor meer informatie over allergenen en diëten kun je terecht op de volgende pagina. Wil je reserveren? Mail dan naar anke@bisonbowling.nl of bel naar 030-2311855.

Studenten tijdens de UIT

Alle studenten die met hun mentorgroep komen bowlen tijdens de UIT krijgen bij ons de gehele dag studentenkorting. Zijn er minimaal drie UIT-groepjes die tegelijkertijd bowlen?Dan gaan we ook nog een discobowlen. Zorg er wel voor dat je een UIT-bandje om hebt!

In verband met wettelijke regelgeving dienen wij ID’s te controleren van onze gasten die alcohol willen drinken.

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Studenten - Introductie

x UTRECHT

In verband met de bestrijding van het coronavirus zijn wij tot en met 9 februari 2021 gesloten. Alle reserveringen tot en met 9 februari komen daarmee helaas te vervallen.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode nĂ¡ 9 februari bij ons per e-mail te reserveren. Uw mail kunt u sturen naar mariaplaats@bisonbowling.nl en deze proberen wij dan binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Dank voor uw begrip en wij hopen op 10 februari onze deuren weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Utrecht