vacature

Vacatures

Weet jij wat de ultieme Bison beleving is?

Bison Bowling Utrecht is per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor:

Bediening (parttime)
: Studeer je in Utrecht en zoek je een bijbaantje? Dan zoeken we jou! Het werk varieert enorm: De ene keer sta je in de bar of bediening, de andere keer loop je het restaurant, hang je de DJ uit of verwelkom je onze gasten in de receptie. Interesse? Mail je cv naar anke@bisonbowling.nl 
 
Keuken (parttime): Snacks bakken, buffetten maken, afwassen, voorbereidingswerk en bestellingen checken: Het hoort allemaal bij de keukenwerkzaamheden. Wij zijn op zoek naar enthousiaste keukenmedewerkers, die gestructureerd en netjes kunnen werken. Interesse? Mail je cv naar: anke@bisonbowling.nl
 

De horecabezoeker van tegenwoordig is veeleisend. Bison Bowling streeft ernaar de verwachtingen van onze gasten altijd te overtreffen. Hierbij spelen onze medewerkers een belangrijke rol.

Bison Bowling Utrecht ontvangt zowel sportbowlers, fun-bowlers, bedrijven, en studenten. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer de zelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker de belangrijkste schakel bent! Wij bieden een jong, gezellig en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren.

Er is een aantal dagen in het jaar waarbij het verplicht is te werken. Je kiest uit Koningsnacht of Koningsdag, Eerste of Tweede Paasdag, Eerste of Tweede Kerstdag, Oudjaarsdag of Nieuwjaarsdag.

Stuur jouw email (inclusief motivatie, CV en indien mogelijk een foto) naar anke@bisonbowling.nl.

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Over Bison - Vacatures

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 6 april 2020 gesloten. Alle reserveringen tot en met 6 april komen daarmee helaas te vervallen. Ook de bezetting van ons telefoonteam hebben wij teruggeschroefd.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode ná 6 april bij ons per e-mail of online via www.bisonbowlingutrecht.nl te reserveren. Uw email proberen wij binnen 48 uur te behandelen.

Het verzetten of annuleren van reserveringen met een reserveringsdatum ná 6 april wordt door ons per email verwerkt. Indien u online heeft gereserveerd en uw reserveringsdatum ligt ná 6 april, dan blijft het door u aanbetaalde bedrag geldig voor 12 maanden in de vorm van een voucher.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren spoedig weer voor u te mogen openen.

Blijf gezond, en tot ziens!

Team Bison Bowling Utrecht

Sluiten