Bison Bowling Utrecht - Vacatures

Vacatures bij Bison Bowling

De horecabezoeker van tegenwoordig is veeleisend. Bison Bowling streeft ernaar de verwachtingen van onze gasten altijd te overtreffen. Hierbij spelen onze medewerkers een belangrijke rol. Bison Bowling Utrecht ontvangt zowel sportbowlers, funbowlers, bedrijven, en studenten. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer dezelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker de belangrijkste schakel bent! 

Wij bieden een jong, gezellig en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. Er is een aantal dagen in het jaar waarbij het verplicht is te werken. Je kiest uit Koningsnacht of Koningsdag, Eerste of Tweede Paasdag, Eerste of Tweede Kerstdag, Oudjaarsdag of Nieuwjaarsdag.Stuur jouw email (inclusief motivatie, CV en indien mogelijk een foto) naar anke@bisonbowling.nl.

Bison Bowling Utrecht is per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor:

Bediening (parttime): 
Het werk varieert enorm: De ene keer sta je in de bar of bediening, de andere keer loop je het restaurant, hang je de DJ uit of verwelkom je onze gasten in de receptie. Interesse? Mail je cv naar anke@bisonbowling.nl
 
Keuken (parttime): 
Snacks bakken, buffetten maken, afwassen, voorbereidingswerk en bestellingen checken: Het hoort allemaal bij de keukenwerkzaamheden. Wij zijn op zoek naar enthousiaste keukenmedewerkers, die gestructureerd en netjes kunnen werken. Interesse? Mail je cv naar: anke@bisonbowling.nl.

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Over Bison - Vacatures