Extra informatie over kinderfeestjes

Om aan de door de overheid gestelde hygiënemaatregelen te voldoen, is het op dit moment helaas niet mogelijk om de kinderfeestjes te vieren volgens onderstaande arrangementen. Wel is het mogelijk om een losse baan te huren en achteraf frietjes met een snack te eten. Tijdens het bowlen vinden wij het uiteraard wel leuk om te discobowlen, dus op woensdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur gaat het discobowlen los tijdens kinderfeestjes!

Kinderfeestjes zijn tijdelijk alleen per email te reserveren. Dit kan door te mailen naar mariaplaats@bisonbowling.nl. Wij proberen deze mail binnen twee werkdagen te behandelen.

Voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus kun je uiteraard ook altijd even bellen of mailen. Wellicht staat je vraag ook al op onze speciaal ingerichte pagina met onze maatregelen rondom het coronavirus. Deze pagina vind je hier.

Op woensdagmiddag kan je bij ons een cool verjaardagsfeestje vieren! 


Kidsparty Bowlen

Op jouw feestje ga je gezellig een uur lang discobowlen. Tijdens het bowlen krijg je een zakje chips en een drankje. Natuurlijk mag je ook je favoriete liedjes aanvragen om op te dansen.

Prijs: € 8,50 per kind (minimaal 4 kinderen).

Kidsparty Friet met snack

Gezellig een uur lang Magic Bowlen in het donker met rook en spectaculaire lichten. Daarna aan tafel voor een heerlijk kindermenu met frietjes, een snack naar keuze, een glaasje frisdrank en natuurlijk een ijsje toe! 

Prijs: € 12,50 per kind (minimaal 4 kinderen).

Kids Party XL 

Het zelfde als de "Kidsparty Friet met snack" maar dan met als extra's:
Lekker taart eten vooraf met een feestelijk glas kinderchampagne en ieder kind krijgt een glowstick bij het bowlen! Tijdens het taart eten kan de jarige rustig zijn cadeaus uitpakken.

Prijs: € 16,50 per kind (minimaal 4 kinderen).

De starttijd voor een kidsparty is om 15.00 uur. Boekt u het XL arrangement dan begint het feestje een half uurtje eerder.

Je ouders kunnen voor € 5,50 een kindermenu mee-eten. 
Bij een XL feestje kost taart en kinderchampagne (of een andere frisdrank naar keuze) voor de ouders € 4,50 per persoon. 

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Kinderfeestje

Welkom bij Bison Bowling Utrecht,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle bowlingbanen in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nĂș al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.bisonbowlingutrecht.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Bison Bowling Utrecht

Sluiten