Bison Bowling Utrecht - Bowl & Grill

Bowl & Grill bij Bison Bowling Utrecht

Het Bowl & Grill-arrangement is elke dag van de week te reserveren vanaf twee personen. Het diner bestaat uit een voorgerechtenbuffet met onder andere diverse soepen, stokbrood en tapenades. Het hoofdgerechtenbuffet bestaat uit de lekkerste vlees- en vissoorten voor op de hot plate. Daarbij serveren wij ook diverse salades, groentes en sauzen. Uiteraard ontbreken de heerlijke knapperige frietjes niet. Tot slot is er nog een dessertbuffet met diverse soorten ijs, fruit en andere lekkernijen. Bij het diner kunnen wij ook rekening houden met diverse diëten en/of allergenen. Kijk voor meer informatie hierover op deze pagina.

Het Bowl & Grill-arrangement is ook mogelijk in combinatie met een drankarrangement. Kijk voor deze mogelijkheden op de pagina van onze 1-2-3 Deal.

Tarieven volwassene

Zondag tot en met donderdag €29,50 per persoon

Vrijdag en zaterdag €32,50 per persoon

Tarieven kind

Kinderen tot en met drie jaar Gratis

Kinderen van vier tot en met twaalf jaar €16,00 per persoon

Uitbreidingsmogelijkheden

Snacks4All (drie warme hapjes) €1,75 per persoon

Een half uur langer bowlen €2,50 per persoon

Een uur langer bowlen €4,50 per persoon

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Eten & Drinken - Bowl & Grill

x UTRECHT

In verband met de bestrijding van het coronavirus zijn wij gesloten. Zodra wij weer groen licht krijgen vanuit de overheid zullen wij dat direct via onze website en social media-kanalen communiceren.

Uiteraard is het mogelijk om alvast een reservering onder voorbehoud te maken. Uw aanvraag kunt u mailen naar mariaplaats@bisonbowling.nl. Deze proberen wij dan binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren snel weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Utrecht