Bison Bowling Utrecht - Studentencompetitie

Studentencompetitie bij Bison Bowling Utrecht

De studentencompetitie vindt eens per maand plaats en je kunt je met een team van minimaal vier personen inschrijven voor de dinsdag- of woensdagavond. De speeltijd is van 22:00 uur tot 00:00 uur. Per speelavond betaal je €32,50 per team.

Er wordt gestreden om de MEGA-wisselbeker. Tijdens de competitie gaan we discobowlen met ons 'Roze Pin'-spel. Elk team heeft zijn eigen teamoutfit en introductiejingle. Als klap op de vuurpijl mag je gedurende het competitieseizoen komen oefenen tegen trainingstarief. Voor inschrijvingen of extra informatie kun je contact opnemen met Anke Jonker. Dit kan door te mailen naar anke@bisonbowling.nl of door te bellen naar 030-2311855.

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Bowlen - Competitie - Studentencompetitie

x UTRECHT

In verband met de bestrijding van het coronavirus zijn wij gesloten. Zodra wij weer groen licht krijgen vanuit de overheid zullen wij dat direct via onze website en social media-kanalen communiceren.

Uiteraard is het mogelijk om alvast een reservering onder voorbehoud te maken. Uw aanvraag kunt u mailen naar mariaplaats@bisonbowling.nl. Deze proberen wij dan binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren snel weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Utrecht