Bison Bowling Utrecht - Competitie

Competitie bij Bison Bowling Utrecht

 

Voor het seizoen 2021-2022 zijn de volgende plekken nog vrij: 

  • Horecacompetitie zondag (maandelijks) : 1 plek 
  • BVU maandag (wekelijks) : 1 plek

Bij Bison Bowling Utrecht worden er van zondag- tot en met woensdagavond meerdere competities gespeeld. Zo hebben wij onder andere de bedrijfscompetitiehorecacompetitie en de studentencompetitie. Wanneer je meespeelt in een van deze bowlingcompetities kun je bij beschikbaarheid bij ons komen trainen tegen het trainingstarief van €9,00 per uur. Mail naar anke@bisonbowling.nl voor meer informatie of om je in te schrijven. 

Verder wordt er op maandagavond nog gebowld door de leden van Bowling Vereniging Utrecht. De BVU heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Voor meer informatie hierover kun je het beste contact opnemen met de BVU via www.bowlingverenigingutrecht.nl of via info@bowlingverenigingutrecht.nl.

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Bowlen - Competitie

x UTRECHT

Belangrijk: per 25 september moeten wij werken met Testen voor Toegang. Dit betekent dat iedere individuele gast van 13 jaar en ouder een geldige QR-Code in de CoronaCheck-app en een identiteitsbewijs moet laten zien om toegang te krijgen. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs (niet ouder dan 24 uur) zijn.

Dus om teleurstellingen te voorkomen: komt u met een groep familieleden, vrienden of collega’s, zorg er dan voor dat alle deelnemers aan het uitje hier goed op voorbereid zijn!


Met vriendelijke groet,

Team Bison Bowling Utrecht