Bison 1-2-3 deal

 1 uur bowlen, 2 uur onbeperkt eten, 3 uur drank inclusief

Het Bison 1-2-3 all-in arrangement is elke dag van de week te reserveren met een minimum aantal van twee personen. Deze compleet verzorgde avond is inclusief 1 uur bowlen, 2 uur dineren en gedurende deze 3 uur alle consumpties (met uitzondering van gedistilleerde dranken en speciaalbieren).

Tijdens het diner kunt u onbeperkt genieten van:
  • Keuze uit twee soepen met vers stokbrood.
  • Onbeperkt de lekkerste vleessoorten en vis op de Hot Plate, luxe salade buffet met groene garnituren, salades, sauzen en knapperige frites.
  • Het Bison dessert buffet met diverse ijssoorten, hoorntjes, vers fruit, soesjes, slagroom, muffins, toppings etc.

Een compleet avondje uit voor de volgende prijzen:

Maandag en dinsdag € 39,50 p.p.

Woensdag, donderdag en zondag € 41,50 p.p.

Vrijdag en zaterdag € 45,50 p.p.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 18,50 p.p.

Kinderen t/m 3 jaar Gratis

Uitbreidingsmogelijkheden bij de 1-2-3 Deal

Een half uur extra borrelen € 4,- p.p.

Een uur extra borrelen € 6,- p.p.

Een half uur extra bowlen met drankjes € 6,50 p.p.

Een uur extra bowlen met drankjes € 10,50 p.p.

3 gemengde warme hapjes p.p € 1,75 p.p.

Dit arrangement is enkel te reserveren in combinatie met bowlen. 

Voor vegetariers hebben wij een alternatief met vleesvervangers. Ook hebben wij een Halal variant beschikbaar voor een bescheiden meerprijs van € 2,50 per persoon.
 
Voor de meeste allergieën hebben wij uitstekende alternatieven in huis! Geef dit aan bij uw reservering en wij bespreken de mogelijkheden met u.


Natuurlijk kunnen wij uw feestavond ook specifiek naar uw wensen invullen. Voor al uw feestelijke gelegenheden maken wij graag een passende offerte, eventueel aangevuld met DJ, entertainment, specifieke buffetten of bijzondere thema’s. Neem contact op met Bison Bowling Utrecht op 030-2311855 of via mariaplaats@bisonbowling.nl.

De 1-2-3 Deal is alleen te reserveren voor het volledige gezelschap. Het is dus niet mogelijk om het drankarrangement met slechts een deel van het gezelschap af te nemen. Wanneer u liever gebruik maakt van het diner zonder drankarrangement kunt u hier kijken naar ons 'Hot Plate'-arrangement. 

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Arrangementen - Diner arrangementen - 1-2-3 deal

Welkom bij Bison Bowling Utrecht,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle bowlingbanen in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nĂș al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.bisonbowlingutrecht.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Bison Bowling Utrecht

Sluiten