/n

Bowlingarrangement met drankjes en hapjes

Biertje Balletje Bowlen 

Gezellig met collega's of vrienden bowlen voor een All-in prijs onder het genot van een hapje en een drankje? Dan is het Biertje Balletje Bowlen arrangement iets voor u!

Anderhalf uur bowlen met maximaal zeven personen per baan en gedurende het bowlen zijn alle drankjes inbegrepen (exclusief gedistilleerde dranken en speciaalbieren). Tijdens het bowlen serveren wij een bittergarnituur met drie gemengde warme hapjes per persoon.

Dit arrangement is de hele week tot 21:00 uur te reserveren. Dit betekent dat u uiterlijk om 19:30 uur kan starten met dit arrangement. 'Biertje, Balletje, Bowlen' is mogelijk vanaf veertien personen.  


Tarieven

Zondag tot en met donderdag € 21,50 p.p.

Vrijdag en zaterdag € 23,50 p.p. 

1/2 uur extra borrelen en bowlen €6,50 p.p.

1/2 uur extra borrelen € 4,- p.p.

1 uur extra borrelen € 6,- p.p.

Dit arrangement is te reserveren vanaf veertien personen.

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Arrangementen - Biertje Balletje Bowlen

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 6 april 2020 gesloten. Alle reserveringen tot en met 6 april komen daarmee helaas te vervallen. Ook de bezetting van ons telefoonteam hebben wij teruggeschroefd.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode ná 6 april bij ons per e-mail of online via www.bisonbowlingutrecht.nl te reserveren. Uw email proberen wij binnen 48 uur te behandelen.

Het verzetten of annuleren van reserveringen met een reserveringsdatum ná 6 april wordt door ons per email verwerkt. Indien u online heeft gereserveerd en uw reserveringsdatum ligt ná 6 april, dan blijft het door u aanbetaalde bedrag geldig voor 12 maanden in de vorm van een voucher.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren spoedig weer voor u te mogen openen.

Blijf gezond, en tot ziens!

Team Bison Bowling Utrecht

Sluiten