Introductie vieren bij bison Bowling

Informatie voor studieverenigingen

Bison Bowling wil nieuwe studenten graag kennis laten maken met de hipste bowling van Nederland. Speciaal voor studieverenigingen hebben wij tijdens de introductieperiode in augustus en september een speciale aanbieding: Bowlen en dineren voor een spotprijs! Je gaat dan 1,5 uur bowlen met de Magic Bowlingshow en Rad van Fortuin. Daarvoor of daarna kan de groep genieten van een heerlijk onbeperkt wrapbuffet. Wij kunnen hierbij rekening houden met dieetwensen, als wij daarvan tijdig op de hoogte zijn. Mail naar anke@bisonbowling.nl voor de mogelijkheden.

Studenten tijdens de UIT

Alle studenten die met hun mentorgroep komen bowlen tijdens de UIT krijgen bij ons de gehele dag studentenkorting. Zijn er minimaal 3 UIT-groepjes die tegelijkertijd bowlen, dan zetten we speciaal voor jullie onze Bison Magic Bowlingshow aan. Zorg er wel voor dat je je UIT-bandje om hebt! 

In verband met wettelijke regelgeving dienen wij ID’s te controleren van onze gasten die alcohol willen drinken.


 

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Studenten - Introductie

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 6 april 2020 gesloten. Alle reserveringen tot en met 6 april komen daarmee helaas te vervallen. Ook de bezetting van ons telefoonteam hebben wij teruggeschroefd.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode ná 6 april bij ons per e-mail of online via www.bisonbowlingutrecht.nl te reserveren. Uw email proberen wij binnen 48 uur te behandelen.

Het verzetten of annuleren van reserveringen met een reserveringsdatum ná 6 april wordt door ons per email verwerkt. Indien u online heeft gereserveerd en uw reserveringsdatum ligt ná 6 april, dan blijft het door u aanbetaalde bedrag geldig voor 12 maanden in de vorm van een voucher.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren spoedig weer voor u te mogen openen.

Blijf gezond, en tot ziens!

Team Bison Bowling Utrecht

Sluiten