Introductie vieren bij bison Bowling

Informatie voor studieverenigingen

Bison Bowling wil nieuwe studenten graag kennis laten maken met de hipste bowling van Nederland. Speciaal voor studieverenigingen hebben wij tijdens de introductieperiode in augustus en september een speciale aanbieding: Bowlen en dineren voor een spotprijs! Je gaat dan 1,5 uur bowlen met de Magic Bowlingshow en Rad van Fortuin. Daarvoor of daarna kan de groep genieten van een heerlijk onbeperkt wrapbuffet. Wij kunnen hierbij rekening houden met dieetwensen, als wij daarvan tijdig op de hoogte zijn. Mail naar anke@bisonbowling.nl voor de mogelijkheden.

Studenten tijdens de UIT

Alle studenten die met hun mentorgroep komen bowlen tijdens de UIT krijgen bij ons de gehele dag studentenkorting. Zijn er minimaal 3 UIT-groepjes die tegelijkertijd bowlen, dan zetten we speciaal voor jullie onze Bison Magic Bowlingshow aan. Zorg er wel voor dat je je UIT-bandje om hebt! 

In verband met wettelijke regelgeving dienen wij ID’s te controleren van onze gasten die alcohol willen drinken.


 

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Studenten - Introductie

Welkom bij Bison Bowling Utrecht,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle bowlingbanen in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nĂș al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.bisonbowlingutrecht.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Bison Bowling Utrecht

Sluiten