Schoolarrangementen

Schoolarrangementen

Gezellig bowlen met de hele klas? Dat kan bij Bison Bowling Utrecht! Van maandag tot en met vrijdag bowlt u tot 18:00 uur met een speciale korting voor scholen. Verder bieden wij verschillende speciale arrangementen aan.

Schoolarrangement: één uur bowlen en één frisdrank naar keuze

Gezellig één uur lang bowlen op basis van zes personen per baan. Bij dit arrangement krijgen de leerlingen ook nog één glas frisdrank naar keuze tijdens het bowlen. De kosten van dit arrangement zijn €6,- per leerling. Wilt u langer bowlen met de klas? Dat kan, voor slechts €2,50 per leerling bowlt u een half uur langer door.

 

Schoolarrangement XL: één uur bowlen, één frisdrank naar keuze en friet met een snack

Na het bowlen nog trek? Blijf dan lekker eten bij Bison Bowling Utrecht. Voor slechts €11,50 per leerling gaat u één uur bowlen, krijgen de leerlingen één frisdrank naar keuze en gaan ze na afloop nog friet met een heerlijke snack eten. Dit arrangement is eveneens op basis van zes leerlingen per baan. 

 

School-bowlen

Wilt u alleen komen bowlen met uw klas? Dat kan voor slechts €22,50 per baan per uur. Wij adviseren altijd om met maximaal zes leerlingen per baan te spelen om zo het spelplezier te bevorderen. Wanneer u minimaal vijf banen afneemt, openen wij onze deuren ook buiten onze openingstijden. 

 

 

Bovenstaande arrangementen zijn te reserveren vanaf 20 leerlingen voor zowel basisscholen en middelbare scholen. Wanneer u met minimaal 25 leerlingen komt, openen wij onze deuren ook buiten onze openingstijden. De losse baanhuur is altijd voor scholen te reserveren, ongeacht het aantal leerlingen. Hieronder vindt u nog een overzicht van onze prijzen:

Losse baanhuur €22,50 per baan per uur

Eén uur bowlen en één consumptie €6,- per leerling

Eén uur bowlen, één consumptie en friet met een snack €11,50 per leerling

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Scholen