header Bison

Studenten- en Horecacompetitie

Bowlen met medestudenten in de Bison Bowling Utrecht Studentencompetitie

De studentencompetitie vindt eens per maand plaats en je kan met je team van minimaal 4 personen inschrijven voor de dinsdag- of woensdagavond. De speeltijd is van 22.00 uur tot 24.00 uur Per speelavond betaal je € 32,50 per team.

Er wordt gestreden om de MEGA-wisselbeker. Naast het bowlen is er natuurlijk de Magic Bowlingshow met Purple Pin en vele thema avonden. Elk team heeft zijn eigen teamoutfit en introductiejingle. Als klap op de vuurpijl mag je gedurende het competitieseizoen komen oefenen tegen trainingstarief.

Voor meer informatie kunt u bellen met 030-2311855, of mailen naar anke@bisonbowling.nl

Standenlijsten

Poule A

Poule B

Poule C

Poule D

Poule E

Horecacompetitie

Werk je in de horeca in een leuk team? Mobiliseer dan je collega's en schrijf je in voor onze horecacompetitie!

Je speelt met minimaal 4 personen in een team en elke speelavond speel je tegen een ander team. Je kan kiezen voor de poule op zondagavond of op maandagavond. Tijdens deze avond spelen we natuurlijk ook het Roze Pin Spel met Rad van Fortuin. Winnen is leuk, maar ondergeschikt aan de gezelligheid. Jij zorgt voor de leuke mensen, wij zorgen voor het feestje! Wil je je inschrijven of meer informatie, dan kan je mailen naar anke@bisonbowling.nl.

Voor informatie kunt u bellen met 030-2311855, of mailen naar anke@bisonbowling.nl

Standenlijsten Poule 1 en 2

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Bowlen - Bowlen in Utrecht - competitie - Studenten- en Horeca competitie

Welkom bij Bison Bowling Utrecht,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle bowlingbanen in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nĂș al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.bisonbowlingutrecht.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Bison Bowling Utrecht

Sluiten