Bowlen: altijd gezellig voor iedereen

Bowlen in hartje Utrecht

Onze kleinste en gezelligste vestiging in het centrum van Nederland. Laat u verrassen door de intieme sfeer van Bison Bowling in Utrecht.

Ontdek onze diner arrangementen en geniet van de hot plate in ons gezellige restaurant! Door de centrale ligging is Bison Bowling aan de Mariaplaats een ideale plek voor een avondje uit met vrienden en familie, of voor een spetterend personeelsfeest tot 150 personen.

 


Magic bowlen in Utrecht

Discobowlen met de mooiste licht- en geluidshow van Nederland? Kom dan eens Magic Bowlen bij Bison Bowling Utrecht. Op meerdere dagen in de week maken wij uw uur bowlen extra feestelijk. Lasers, beamers, rook en vele andere LED-lampen maken er een onvergetelijke avond van. De tijdstippen waarop de Magic bowlingshow te aanschouwen is:                Magic bowlen met Rad van fortuin:              Donderdag en zondag vanaf 21.00 uur                 Vrijdag en zaterdag vanaf 23.00 uur

  Kinder Magic bowlen:              Zondag van 16.00 tot 17.00 uur                Woensdag van 15:00 tot 16:00 uur (alleen tijdens Kidsparty's)

Voordelig bowlen tot in de late uurtjes!

Van donderdag tot en met zondag de laatste twee uur van de avond: een bowlingbaan inclusief bitterballen van € 69,- voor € 55,-. That's Late Night Magic bowling!

Bowlen inclusief dranken en hapjes 

Gezellig met collega's of vrienden bowlen in Utrecht voor een all-in prijs onder het genot van een hapje en een drankje? Dan is het Biertje Balletje Bowlen arrangement iets voor u!

Bedrijfscompetitie

Speelt eens in de maand. Speeltijd: 19:30 tot 21:00 uur, tarief: € 29,50 per team per keer en je kunt trainen tegen trainingstarief. Voor standenlijsten klik hier, voor meer informatie neem contact op via anke@bisonbowling.nl. 
 

Studentencompetitie

Lijkt het je leuk, om eens per maand samen met huisgenoten, studievrienden of clubgenoten in een feestsfeer te bowlen tegen andere studenten? Dan is dit je kans! Voor meer informatie klik hier

Horecacompetitie

Werken in de Horeca is leuk en een feestje vieren met je collega’s al helemaal! Daarom kan je bij Bison Utrecht eens per maand samen met je collega’s strijden tegen andere horecagelegenheden tijdens de Magic Bowlingshow. Wil je je inschrijven of meer informatie klik dan hier of mail naar anke@bisonbowling.nl


Bowling Vereniging Utrecht

Bij Bison Bowling in Utrecht wordt op maandag avond gebowld door de leden van Bowling Vereniging Utrecht. Bowling Vereniging Utrecht heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de BVU via www.bowlingverenigingutrecht.nl of via mailto:info@bowlingverenigingutrecht.nl.

Highscores 

Wil jij weten of je goed kan bowlen ten opzichte van de competities? Hieronder een overzicht van de baanrecords van Bison Bowling Utrecht, die gegooid zijn op onze "Next Level", vanaf 6 januari 2017:  Highscores 

Bowlingtarieven

Tarieven zijn per uur per baan en inclusief het gebruik van bowlingschoenen (maat 28 tot en met 51 aanwezig). 

Maandag tot en met vrijdag voor 18:00 (behalve woensdag) € 25,-

Maandag tot en met donderdag na 18:00 en de gehele woensdag € 29,-

Vrijdag van 18:00 tot 23:00, zaterdag tot 23:00 uur € 31,50

Zondag en feestdagen (uitgezonderd kerst) € 31,50

Magic Bowlen (vrijdag en zaterdag v.a. 23.00 uur) € 34,50

Late Night Magic op donderdag t/m zaterdag € 55,-

Late Night Magic op zondag € 49,50

Schoolbowlen en studententarief* € 22,50

Trainen voor competitiespelers** € 9,-

*Tarief voor studenten geldt op maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur. Elke speler dient studentenkaart te laten zien bij de receptie.
**Competitiespelers: spelers uit de league, bedrijfscompetitie, studentencompetitie of horecacompetitie. Het tarief geldt dan ook alleen voor deelnemende spelers en niet voor derden (familie o.i.d.). Op basis van beschikbaarheid, reserveren is niet mogelijk.

Hier ben je: Homebisonbowlingutrecht.nl - Bowlen - Bowlen in Utrecht

//